Firestone Epdm / asfalt / zink / koper / dakwerken
Specialiteit: platte daken voor nieuwbouw & renovatie
Gratis prijsofferte

Dakisolatie Spiere-Helkijn

 

Isoleer en profiteer

Quality Roofing is gespecialiseerd in de professionele plaatsing van dakisolatie in Spiere-Helkijn.

Al onze isolatiewerken worden uitgevoerd met de hoogwaardige producten van Recticel of Unilin.

Naast het verplichtend karakter van minimale dakisolatie, bestaan ook een aantal premies voor eigenaars in Spiere-Helkijn en Helkijn, Spiere.

We staan steeds ter beschikking u alle modaliteiten nader uit te leggen (minimale R- van de isolatiematerialen, plaatsingsvereisten zoals dampscherm, nodige documenten, factuurvoorwaarden, bedragen van de resp. tegemoetkomingen, …)

Premies van de netbeheerder Fluvius:

  • Dakisolatiepremies voor bestaande woningen of wooneenheden (waar nieuw bijgebouwde woonuitbreidingen meetellen).
  • Burenpremies: de gevallen van collectieve renovaties van minstens 9 woningen (in een woonwijk bijvoorbeeld) waarbij via een daartoe aangestelde projectbegeleider wordt gewerkt.
  • De totaalrenovatiebonus is voorzien wanneer minstens 3 energiebesparende maatregelen binnen de 5 jaar worden genomen, waaronder dus dakisolatie. Deze premie geldt voor bestaande woningen of entiteiten van voor het jaar 2006.
  • Isolatiepremies voor huurders uit de zogenaamde prioritaire groepen en waarbij de verhuurders zich engageren de huur niet te verhogen of voortijdig op te zeggen.

Renovatiepremie van de Vlaamse overheid:

Deze overkoepelende premie voor woningrenovatie, bedoeld voor eigenaars en bewoners van bestaande woningen, omvat ook een luik “dakwerken”.

Daarbij zijn inbegrepen: vernieuwen van de dakstructuren, vervangen van de waterdichte bedekking, de dakgoten & regenafvoer, koepels & lichtstraten, het aanbrengen van dakisolatie. Ook hier kunnen uitbreidingen mee in aanmerking komen.