Firestone Epdm / asfalt / zink / koper / dakwerken
Specialiteit: platte daken voor nieuwbouw & renovatie
Gratis prijsofferte

Dakisolatie Ichtegem

 

Isoleer en profiteer

Quality Roofing is gespecialiseerd in de professionele plaatsing van dakisolatie in Ichtegem.

Al onze isolatiewerken worden uitgevoerd met de hoogwaardige producten van Recticel of Unilin.

Naast het verplichtend karakter van minimale dakisolatie, bestaan ook een aantal premies voor eigenaars in Ichtegem en Bekegem, Eernegem.

We staan steeds ter beschikking u alle modaliteiten nader uit te leggen (minimale R- van de isolatiematerialen, plaatsingsvereisten zoals dampscherm, nodige documenten, factuurvoorwaarden, bedragen van de resp. tegemoetkomingen, …)

Premies van de netbeheerder Fluvius:

  • Dakisolatiepremies voor bestaande woningen of wooneenheden (waar nieuw bijgebouwde woonuitbreidingen meetellen).
  • Burenpremies: de gevallen van collectieve renovaties van minstens 9 woningen (in een woonwijk bijvoorbeeld) waarbij via een daartoe aangestelde projectbegeleider wordt gewerkt.
  • De totaalrenovatiebonus is voorzien wanneer minstens 3 energiebesparende maatregelen binnen de 5 jaar worden genomen, waaronder dus dakisolatie. Deze premie geldt voor bestaande woningen of entiteiten van voor het jaar 2006.
  • Isolatiepremies voor huurders uit de zogenaamde prioritaire groepen en waarbij de verhuurders zich engageren de huur niet te verhogen of voortijdig op te zeggen.

Renovatiepremie van de Vlaamse overheid:

Deze overkoepelende premie voor woningrenovatie, bedoeld voor eigenaars en bewoners van bestaande woningen, omvat ook een luik “dakwerken”.

Daarbij zijn inbegrepen: vernieuwen van de dakstructuren, vervangen van de waterdichte bedekking, de dakgoten & regenafvoer, koepels & lichtstraten, het aanbrengen van dakisolatie. Ook hier kunnen uitbreidingen mee in aanmerking komen.