Platte daken

Totale aanneming van platte daken, zowel voor nieuwbouw als renovatie

Quality Roofing in Ingelmunster, bij Kortrijk (West-Vlaanderen), is uw betrouwbare partner als het gaat om het aanleggen, herstellen en renoveren van uw plat dak. Wij zijn gespecialiseerd in de totaalrenovatie van alle platte daken. Maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor allerlei dakwerken en dakbedekking voor nieuwbouwdaken, dakisolatie en zinkwerken. Wij voeren ook grote werken uit!

Als we asfalt op uw dak plaatsen, kiezen we altijd voor de bitumineuze dakmembranen van De Boer, bijvoorbeeld DuO. Deze Belgische topfabrikant biedt al sinds 1922 innovatieve en waterdichte totaaloplossingen.

Als EPDM-oplossing kiest Quality Roofing resoluut voor Firestone, Resitrix en Mastersystems als dakafdichting. Deze EPDM’s beschikken over specifieke eigenschappen. Afhankelijk van uw project stellen wij u de meest geschikte EPDM oplossing voor, zoals vb. dakterras, groendak, …
Uit onderzoek blijkt dat goed geplaatste EPDM daken een minimale levensduur van 50 jaar genieten.

Voor dakisolatie vertrouwen we op de kwaliteitsisolatieplaten uit polyurethaan, van Recticel of Unilin, die een hoge isolatiewaarde bieden.

Wilt u graag via een dakraam in uw dak wat meer van het zonlicht genieten? Kies dan met Quality Roofing voor de ramen van topproducent Velux, uitvinder van het tuimelvenster. We installeren ook de veiligheidssystemen, rolluiken en elektrische gordijnen van Velux.

Voor koepels en lichtstraten werken we samen met verschillende producenten, zoals. vb Skylux, Velux en Fakro.

Wie bieden u een perfecte afwerking bij elk project, dat door ons met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Contacteer ons